Blaarkop informatie

Duurzaam en over(h)eerlijke producten
We vinden het steeds belangrijker om te weten waar ons voedsel vandaan komt. Daarom groeit de vraag naar duurzame, biologische producten uit eigen land. Via Blaarkopwinkel.nl kunt u nu online eerlijk vlees van eigen bodem bestellen.
 

 

Waarom de Blaarkop?
De kwaliteit van het vlees is top! De Blaarkoppen staan bijna het gehele jaar buiten in de wei en voeden zich met puur natuur. Dit zorgt voor een zeer goede kwaliteit vlees, dat ook door topkoks hoog wordt gewaardeerd vanwege de smaak. Het vlees is ‘gemarmerd’, dit maakt het vlees ongekend mals en smakelijk! Vanaf nu kunt u deze exclusieve lekkernij en andere producten bestellen bij Blaarkopwinkel.nl
 
De Blaarkop:
De Blaarkop is een oud Nederlands runderras. Sterk, vriendelijk, robuust en al bekend sinds de Middeleeuwen. De Blaarkop is uitermate geschikt voor zowel vlees- als melkproductie.

 
De Blaarkop, ook wel de koe in jacquet genoemd, is egaal zwart of rood met een witte kop, witte sokken en een witte staartpunt. Rondom de ogen heeft de Blaarkop de specifieke zwarte of rode vlekken(blaren), vandaar de naam Blaarkop.
Ze zijn terug van weggeweest bij milieuvriendelijke boeren, in natuurgebieden van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.

Blaarkopwinkel.nl

 

Powered By Lexikan.nl | graphic design
Blaarkopwinkel.nl © 2021